Werkplaats

menu_page_image_1541159279.jpg

Onze werkplaats

De service die wij u kunnen bieden houdt niet op bij een passend en professioneel advies bij de verkoop van een auto. We hechten dan ook veel belang aan onze after-sales. Zo kunnen wij dankzij onze eigen werkplaats het onderhoud en reparatie aan uw auto op vakkundige wijze verrichten.

Onderhoud reparatie

Onderhoud: De meeste automobielen geven tegenwoordig zelf aan wanneer zij voor onderhoud even naar de werkplaats willen. Intelligente elektronica berekent dat aan de hand van onder meer het aantal verreden kilometers en de belasting van de motor. Niet eerder dan nodig en niet vaker dan nodig. Service-intervalmeldingen in het dashboard geven vaak aan wanneer het tijd om een afspraak met ons te maken. U ziet in één oogopslag of het om een olieservice of om een inspectie gaat.

 

Reparatie: Voorkomen is beter dan genezen, daarom wordt bij een inspectie altijd in het fout-geheugen van de boordelektronica gekeken. Elke storing die is opgetreden, ook al was het maar een ogenblik, wordt daar geregistreerd. Onregelmatigheden worden zo direct onderkend, waardoor snel en trefzeker - dus goedkoper - kan worden gerepareerd. Met onze geavanceerde computertester behoort langdurig storingzoeken tot het verleden.

Vragen? Neem contact op.

wts1.png
Morgen Internet - Light website